@churalliya

Sunday, May 1, 2011

Cuti kan.. ke mana korang?

Kerja.. kerja.. kerja.. hari ni Hari Pekerja kan.. ketepikan segala kerja, and let's get rockin.. dah dapat cuti tu, cuti laaaa... kerja sampai bila-bila pun tak kan habis...

Kalo dah cuti, pastikan nikmati cuti tu sebaik yang mungkin.. jangan duduk kat meja mengadap satu sama lain, tapi masing2 kat tangan pegang henfon.. not good...

Kata-kata pujangga yang sangat bermakna..
Selamat Hari Pekerja dan Selamat Bercuti kepada semua.. Korang semua insan yang penting kepada negara.. Have a great weekend with families uols..

5 comments:

Peri PiA said...

hehe,nice quote :)

Farra Dhelina said...

slmt hr pkrja mkchu!

♥MAMASYAZA♥ said...

selamat hari pekerja jugak utk mekchu, akak dok lepak kat ofis en. abah teman dia isi e-filling...hehehehe

Just Call Me Bitt said...

yeahh selamat bercuti mekchu ;)

mummy Darin said...

kalau kerajaan bagi cuti, mmglah nak cuti, tapi apa perasaan ko kalau tgh cuti, dpt sms alert aircond failure, ups boleh tahan 1-2 jam and ko kena shutdownkan db ko immediately sebelum server nak kena shutdown, dan ko sedang bercuti.. sapa yang patut gi kerja???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...