@churalliya

Thursday, September 8, 2011

Pembetulan pada tajuk

Sejak asyik mengira duit raya anak ni kan, operasi matematik yang simple pun bleh salah..

RM205 - RM197 = RM8

Jadi, harga emas dah naik rm8, bukan rm5 okehhh...

Seronok pulak bila kawan-kawan diskas pasal harga emas dan workmanship kat picture facebook mekchu.. Tu la, lepas ni nak beli jongkong emas je la.. Pas tu design sendiri.. Ada ke yg berani nak order?

1st day keje dah kena gi putrajaya.. Tak sempat tune mind lagi.. Hohoho..

Sent from my Red ® Lovers

7 comments:

syawalsimpsons said...

g putrajaya...meh la jumpe sue kat sini...kikikikikii

lydzar said...

tak terbeli lah saya mekchu emas skg ni..yg ada pon seutas kt tangan ni je..tu pon orang bagi..hihi

CaDLyNN said...

1st day keje?? wah3..lamenye mekchu cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

a.L.y.C.I.a said...

putrajaya?? singgah sini beb..

Dee said...

sakan cuti raya ni ye..baru arini start keje..suami sy esok baru kerja..lagi over..

Bitt (double IS) said...

perghh cuti lagikkk hehehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

tue yang ralat sangat masa rantai amani kena ragut tue...jahanam btoi peragut tue taw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...