@churalliya

Monday, October 10, 2011

Sauna nak pegi makan

Ini tengah hari tadi. Makan kat bawah pokok ketapang..

Yang keje kat area Wisma Persekutuan, Wisma Negeri dia tahu lah kedai makan tu.. dan boleh membayangkan kalau menapak ke sana dalam keadaan yang panas membara..


Panas yang sampai nak bukak mata pun tak boleh... itu mekchu.. kalo papa-jit lagi dahsyat lah mata dia.. bila dia bawak keta time panas kan, mesti double check samada dia bukak mata atau tak.. hahaha...

Asalkan dapat makan dengan suami tersayang, panas-panas pun tetap diredah..

14 comments:

amirah said...

best kan kalo dapat makan berdua-duaan..hehe

POSH76 said...

tak kisahla apa keadaan pun yang penting dgn tersyg mmg besss

Pepel BoNda AmaNi said...

makan secara dating memang menyelerakan...panas pun xpo kan...

ratusiput said...

panas2 pun jambul papa-jit tetap maintain.berdua berpanasan...sik bersejuk sejukan je...ehehe...

CaDLyNN said...

so sweet couple...moga bahagia selamenye :)

PUANSTOBERI said...

peluh tiak tak?? hik hik (",)

Ya ALya said...

masa bercinta,lautan api sanggup di redahi,inikan pulak panas kan.....dah tentu sanggup kan mekchu,bukan selalu pun dapat makan berdua-dua kan,ke slalu lunch sesama....?

Aini said...

haha.. sepet kan mate sekejap ye

Yana Kama said...

kalau tempat makan tu sedap memang panas-panas pon sanggup redah jugak kak :D

Mimy Hamid said...

bestnya lunch ngan husben nak jugakkkk...husben kita memula kawen je dulu now dah keje site nan ado

Alycia said...

ketapang??? itulah tmpat kami dating2 dulu hehe...

limau ais dia... gulai puyuh... terbaik wokk..

InaAchik said...

asal bersamamu... lautan badai sanggup kuredahi...
kalo aku:
hujan rintik2 pon dah x sanggup... inikan pula badai segala! :p

*SiRibenMerah said...

mata da sepetttt gitu.. panas sungguh tuhh...

tiefazatie said...

haha..sgt comel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...