@churalliya

Thursday, January 5, 2012

Baju kurung cotton oren polkadot tu memang ada onggggg

Alhamdulillah, menang lagi contest di facebook.. Terima kasih kawan-kawan semua yang tak pernah jemu nak melayan emak budak yang comel sorang ni bila masuk contest..

Tengok gambar ni dulu.. mesti boleh ingat contest apa..

contest cotton oleh kak Nurazmiah Azri

Dengar macam banyak sangat masuk contest kat fb kan.. sebenarnya itu lah DUA contest yang mekchu masuk dan alhamdulillah menang.. satu yang contest Matase Sutera tu dan satu lagi contest kak Nurazmiah Azri ni..

celik2 mata pagi tahun baru terus tersenyum

Dan part yang terrrpaling best adalah memilih hadiah kemenangan..
"su, nanti pilih lah hadiah awak"
"kat mana-mana album atau ada yg tertentu je kak?"
"mana2 je yangggggg"
"betul ke ni kak?" ~ sambil hati riang ria sangat

Terus rambang mata nak memilih.. FREE lah katakan.. bukan selalu boleh shopping online lagak orang kaya ni kan.. sampai sejuk-sejuk tangan nak memilih takut tiba2 dah Sold Out.. sebab ramai je yang membeli online kat fb kak Nurazmiah Azri tu..

Dan sebulat suara mekchu pilih kain yang ini..

sweet sweet aje.. kaler pun light-light aje..

yang ini dark pink corak sama.. pun cantik.. 

Disebabkan mekchu baru beli lipstik mac light pink, so pilih light pink aje lah.. nanti boleh mecing-mecing dengan baju (sekali baju siap, lipstik pun sadaqallahulazim)

Antara pesaing-pesaing corak yang lain yang hampir mengugurkan iman mekchu..



Ada banyak lagi kain yang akan sampai dalam penghujung Januari ni nanti.. korang jangan lupa rajin2 jenguk facebook kak Nurazmiah Azri.. sebab kalau lambat sikit aje dah Sold Out..

Kalau nak tengok koleksi kain2 cotton yang cantik macam Japanese Cotton Gred AA atau Japanese Cotton Belaboo sila lah layari fb beliau di http://www.facebook.com/nurazmiah atau kalau opis blocked fb, boleh je tengok kat blog beliau di http://nurazshoppe.blogspot.com/

Korang pun patut ada at least sepasang kurung cotton ni untuk merasai kelainannya.. kalau yang dah ada berpasang-pasang tu tahniah mekchu ucapkan..

Petikan ayat lama "Suka sangat tengok orang pakai baju kurung cotton ni.. kurang seksi dan kurang kontroversi :)"

16 comments:

Nini D.. said...

tahniah!!!

apa kata mekchu pilihkan sepasang utk saya... ;)

CaDLyNN said...

wah..menang ye mekchu..congratssssss..

BangHassan said...

nice blog ...

Alycia said...

tahniah beb.. kau bab contest baju2 mmg slalu menang hihi..

eh, aku dh nk minat td sepasang.. rs2 mcm nak paw laki den lg haha..

Hanis MY said...

tahniah! mmg pilihan terbaik sweet sgt corak dia...

Nida said...

wah.. tahniah... tahniah. Bukan baju je ada ong, pemakainya pun ada ong juga :)

ratusiput said...

kalau mekchu pilih design yg atas tu mmg sama la kain kite.kan ratu pnh wat entry pasal tu mekchu pun ade komen tp se tu kale lite pink takde kak nurazmiah kate so ratu amik kale merah...mmg sweet corak kain ni...ratu sampai tak tido malam sik pk nak bli ke tak nak... :)

Mimy Hamid said...

tahniah...aku salah sorang yang like..hihih...akupun dah berpasang pasang beli ngan kak nur...ada yang tak berjahit gak ni..tunggu ar lepas bersalin melaram balik

Nik said...

Sue, yg atas sekali ngan kain yg no.2 tu lawa btol...
Congrates anyway...

si tuan putri kiUt said...

wahhhh sgt rajinnn... dan saya sgt jelesss :P

therosputih said...

tahniah mekchu...tahun ni mmg mekchu ada ongggg ah...hehehe...

mekchu...terjah la kat sini...hehehe
http://www.therosputih.blogspot.com/2011/12/mimpi-jumpa-mekchu-dan-micah.html

NeenaAnuar said...

congratss mekchu! memang pilihan mekchu tu tersangattt lah sweeet!!! :)

Aleyn said...

Congratttt

Bitt (double IS) said...

congratulations! memang cantekk

CikSembang said...

mmg tepat pilihan mekchu.. yg lain tu kureng sikit

QasehnyaRania said...

tahniah...:)
memang mekchu pandai pilih..santek kain nya ..6ti kalau ada contest boleh la join lagi kan .hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...