@churalliya

Tuesday, February 21, 2012

Mesyuarat Malam

Minggu depan ada Sukan SUK Se-Malaysia.. kali ni di Sarawak dan mekchu telah dipilih sebagai urusetia. Bertuahnya rasa badan.. Orang jenis tak bersukan macam mekchu ni pun dapat pegi.. #goyanggoyangbontot. Terima kasih sangat kerana telah pilih mekchu ni walau pun tak boleh nak diharapkan sangat..

Nak peginya minggu depan.. persiapan dah 80% siap.. sumbangan mekchu ada lah 8% je kot.. hahahaha.. dan malam tadi meeting kali terakhir untuk urusetia serta pengurus pasukan.. bila entah kali pertama, kedua, ketiga.. tau-tau je dah kali terakhir.. hahahaha ko memang dasar pemalas sangat-sangat sekarang ni kan..

"Mama, pandang sini.. buat macam ni (tunjuk isyarat peace)" ~ mi-cah

Seronok jugak miting kat restoran macam ni.. Mekchu diam menyepi sebab tak biasa dengan yang lain-lain walau pun satu opis kan.. jadi tukang gelak memanjang.. 

rindukan mereka? nasib lah tak drive sendiri sebab mitingnya hingga larut malam..

Sebenarnya mereka yang hadir mesyuarat malam tadi adalah istimewa sebab mereka telah tahu sesuatu yang orang lain tidak tahu :D

14 comments:

QasehnyaRania said...

rindu mi-cah..dah lama tak nmpak kan...mekchu bz je memanjang kan :)
sebb tu xda story mi-cah kan ..hehe

Nini D.. said...

mekchu nampak berseri.. :)

syawalsimpsons said...

mekchu mmg berseri...masuk magazine ni..kikikiki..

kazmyra afkar said...

apakah?? wahhhh suprise nampak..

lydzar said...

miting dengan mi-cah sekali eh..

eB ezrin said...

micah ikot mtg yer? :)

amirah said...

sibuknya mekchu sampai miting smp ke malam..

therosputih said...

mekchu...sarawak kat mana nnti?

CaDLyNN said...

ni mesti story yg tak sure ritu kan kan??? da confirm ek mekchu??????michah dpt adik kan kan? :p

Nad @ MamaZakwan said...

ala...rindunye budak k-pop micah tu, ikut pi miting je ke? takleh ikut pi jadi org urusetia jugak ke? hehehehe

p/s : ala, igtkan tak baca...hahahha!
=D malunye ai..!! maksud saya, saya bukan suruh mekchu tarik diri..tu ayat pertanyaan tu sbnrnye, hehehe...ala,mekchu marah ke? hehehe..jgn la marah, saya bangga sbnrnye ngan mekchu ni, heheehe

Softtouch [Hanim] said...

so sweett papa jit n micha teman mekchu meeting.

Bitt (double IS) said...

owh ni meeting bos2 la ni ehh hehehee

ibuhebat said...

hi mekchu... lama tak jumpa. kita satu heitech dulu :) jemput ke blog http://hebatkan.blogspot.com

Pepel BoNda AmaNi said...

ce bagitau skit apa yang diorang tau..yang kami xtau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...