@churalliya

Friday, March 23, 2012

Kena jugak

Sejak mabuk teruk ni dah pencen bawak mi-cah pegi playground. Papa dia lah yg take over. Nak pulak 2 minggu nenek labu pegi umrah ni kami tinggal di rumah seremban. Kemain ligat lah mi-cah pagi petang ajak main gelongsor. Rumah sekangkang kera je dgn kompleks sukan tu.

Kalo mlm lagi lah ramai umat kat sini. Sini semua pun ada. Erobik pun ada pagi petang. Cuma dilarang join je sekarang ni.

Mlm ni papa-jit ada game bola. Mi-cah nak ikut. Adoi, dia heret mama dia sekali. Moncong2 jugaklah bersiap.

Smpai je gelongsor, mi-cah dah dpt kawan. Abg aiman yg rajin melayan dia. Pandai ko carik kawan ye. Ensem pulak tu. Fuhhhhh.. Selamat mama ko dari kena layan.

Ehhh.. Panjang pulak membebel malam ni.. Esok nenek labu balik dari umrah. Yeyyyy!!!!

9 comments:

Natasya Naslin said...

hye gorgeous sis =p

1st tym terjah.. ur face look exactly like my fren.. tkejut tengok.. hahaha.. =)

mabuk teruk? get well soon .. is it a good news ? hihihi =p

.::WaNiE::. said...

alo sian mekchu

bersabarlah dgn perangai abg micah tu

hehehehehehe

therosputih said...

kat rumah ain ni, my sis, baru pas deliver...gelagat anak dia yang sulung dah mcm mi-cah dah...bezanya, mekchu moncit2, ain tak moncit pape...

tp penat dia...kusssss semangat kau jah oi...

♥MAMASYAZA♥ said...

takpe, nanti dah sihat nanti, boleh lagik temam micah main

Mimy Hamid said...

malam pun jadi yerk main playground..layannnnnnnnnn

dwaty said...

pandai cari kawan... hehehe

MaMa CyDa said...

serik nk bwk g kompleks sukan paroi lg. first time bwk hero2 dorg bleh bantai melalak2 taknak balik sebabnya nak gi mandi kat air pancut tuh. sumer gara2 ader bebdk lelaki remaja yg dok bermandi-manda kat air pancut itu. hero2 plak ingat situh mmg tmpt utk mandi ... aiiyaaakkkkkk!!!

Pepel BoNda AmaNi said...

tugasan melayan anak di taman mainan adalah tugasan lakiku...fuhhhhhh aisyah penyelamat xyah bawak amani g taman...

QasehnyaRania said...

baca tanpa komen boleh tak mekchu..hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...