@churalliya

Wednesday, May 23, 2012

Saya hari ini :)

Baju ni yang paling last beli masa ngandungkan mi-cah dulu.. Dah hujung2 pun nak beli lagik. Dapat pakai 3-4 kali je lepas tu dah beranak..


Tu nak tayang cekak rambut ber munge crochet hadiah dari marinahunny. Bukan itu aje, dia siap bagi 3 helai kain batik buat pakai masa pantang dengan brooch lagik.. terharu.. sungguh terharu.. Terima kasih wahai sahabat maya..

Kalau lah ada baby girl, akan ku hiasi dari hujung rambut sampai hujung kaki dengan bunga2 pink ;)


13 comments:

NeenaAnuar said...

owh serious kamu kelihatan sungguh comel! :)

Na Shith said...

Sonot tgk kawan2 yg tgh peknen... mesti tak sabar nk menanti org baru... Tahniah sue dan bapak.. esp abang najmi... heheheh. Ko bila due? Dah tau gender? Mesti berharap dpt gegel plak ni.... Kalo aku mesti nk boboi...hehehe

marinahunny said...

sama2 mekchu, best kwn dgn mekchu :)

retna yusof said...

Aha..comei mekcu ngan cekak pink tu..

amirah said...

comel je perut mekchu

Nini D.. said...

comei...comei...comei...kompem baby gegurl!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alahaiii.. kiutnyer kamu!
mcm flower gurl ghitu!

Alycia said...

alalala.. comey.. nmpak dh aura baby gurl tu ;)

CaDLyNN said...

eeiiii...comelnye mekchu..dah beso perut...

ch@ said...

waaa baru nak mengorat, isteri orang rupanya. hihik, comelnya mekchu. dpt baby girl harus secomel mekcu dan abg micah.

Nad @ MamaZakwanNayli said...

mekchu!
comeynye!
harap2 nye gegurl la yek..
tak sabar nak tgk mi-cah versi girl
insya-Allah... :)

Bitt (double IS) said...

comel sangatt

QasehnyaRania said...

aura bby gegurl ..i`allah ...:)
tapi memang comey ..seyes ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...