@churalliya

Friday, September 21, 2012

Ni ada lagi beberapa keping

Ada yang full version.. tapi kena simpan kasik peram baek punyaaaaa..

Kita tayang versi yang mekchu edit sendiri yang ntahapaapantah ni dulu..

Tak sangka dapat jugak buat buat photoshoot masa mengandung kali ke-2 ni.. dari dulu mengidam tapi biasa lah, suami ku itew agak susah skit nak photoshoot-photoshoot ni..

 
 

Hahaha.. lagi nak sorok nama yang last tu erkk...

Apa-apa pun nak ucap terima kasih kepada seorang kawan yang rancangkan semua ini.. tak de la mengidam sangat mak buyong ni nak ada kenangan dengan perut :)

15 comments:

amaniammar said...

wahhh....

chumel le baju polka dot tu..(motipp puji baju je erk...hihuuhhu)
ape pun smg kebahgiaan ni sentiasa mekar dalam istana kasih sayang kalian ye..
baik je abg mi-cha..mudahan mnjadi pelindung kpd adk2 (mcam byk adk je lps ni erk..)

hihihih...
kalu gurl sure nak buh NAJLA
kalu boy xkan NAJYO..hhhihi(tgk kt 2 hruf last tu..

mamavogue said...

best nyer dapat berphotoshoot..!

eh! dress pokodot tu poplook gak ke? hihihi...

amaniammar said...

wuhuhu...

silap taksir le NAJWA erk...

apepun teruja nk tgk milestones ank kecil itu nnti

lydzar said...

najwa!!!

nice pic! :)

Azfaliza Abd. Latif said...

hehe comel... :)

nanti kalau kami dpt baby boy lagi, nak buh Adam Najmi la pulak sbb ko amek Najwa (wawa).. hihihi

mamyharraz said...

comelnya perut mekchu.

adik mi-cah bernama najwa kah..tak sabar nak tahu hehe

JIVEBUMZ said...

Comelnye perut mekchu kalo sy mesti xmuat dah dress tu.. Aritu beli kt poplook pon tak bleh pakai sbb perut seksis sgt hehe

Pepon selamat datang NAJWA!!!

amirah said...

najwa sharmine ke? kekeke..main teka je..alolo..suwitnyaaa...masa peknen aritu pun teringin jugak tp muka mak yong teruk sgt, last2 tak jadi...tp mekchu menten..ai like?

ellynadyra said...

comeinya mak buyong pakai dres polkadot kan! salam kenal!

Nad @ MamaZN said...

suwwiiittt! :)

kemma said...

santeknya...ske sgt tgk mekcu merisi cam tu..gebuuuu sgt

Asfaliza Mohd Yatim said...

eleh... nama baby dah pecah lubang dah pun.. tambah WA kan....

♥MAMASYAZA♥ said...

najwa...sedap tu
anyway cantikla dress polkadot tu

watyz said...

nice pic... :)

QasehnyaRania said...

sempoi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...