@churalliya

Wednesday, September 26, 2012

Set tilam baby pink ballerina

Suka sebab set tilam kekabu untuk baby yang dihadiahkan dari seorang sahabat dah sampai.. Dia pesan jangan bukak dulu sampai baby keluar.. sebab sama-sama nak seprise design dia (di beli dari Little Diva Handmade terus ke tangan mekchu)

Sekali dah nampak la pulak isi kandungan dia.. achaner nak seprise?

Mak buyong suka sangat-sangat.. pink ballerina lagi.. 


set tilam ni memang kena simpan kat opis dulu.. tak bleh bawak balik lagi.. nanti semua pun abg mi-cah yang punya... 

Terima kasih banyak-banyak onie yang prezenkan.. entah berapa ratus la tu.. Terima kasih nini sebab tidak menghampakan mak buyong ni.. ni yang tak sabar nak beranak ni..

Tiba-tiba tengok stok dah kembali banyak.. Yang dulu tu dah berjaya bawak balik sikit-sikit.. Sekarang tanpa disedari dah kembali mengumpul semula.. cuma yang kotak besar panjang tu aje yang tak larat nak angkut turun bawah.. dalam tu adalah stroller Esprit ;p (stroller pun beli online.. #pitammmm)


Ya, saya mempunyai hobi membeli online.. mujur sekarang hobi itu boleh dikongsi bersama suami jugak (berjangkit uols).. jadi dah tak takut kalau kena bebel lagi.. lalalalala...

11 comments:

Nad @ MamaZN said...

Wah, papajit dah join skali..makin ligat la camni, hihi

QasehnyaRania said...

ok la tu ada geng..
singgah petang ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

yup btol kalo dah mula membeli online, rs cam ketagih le pulak...hehehehe. akak ni dok tunggu top dari poplook tak sampai2 pun

Yati Omar said...

Mekchu... sama la
Dulu kita pun sama suke sgt beli brg online
kalo kat opis tu x sng duduk bila dah kul 12 barang x sampai2
siap call abg mailing centre tanya brg dah sampai ke :-D

paling suke beli buku citer from mphonline. sbb it's much cheaper than beli direct from bookstore.

satu masa tu pulak suka beli batik...direct from terengganu...

mcm2 boleh dibeli online ni...

Lynn Hamzah said...

Wah...untung la mek chu...lepas ni jgn shopping online lg...kang x larat nak bawak balik...

CaDLyNN said...

okla tu ade geng shopping online :p

therosputih said...

jangan sampai bos cari tak jumpa plak nanti...ekekeke....parcel lagi besar dari tuan nih...

amaniammar said...

sy jga online shopaholic...

tp mujur skang dah slow.psl insaf kn tgk budget..
...smpai staff admin ty hari ni xda delivary ker...
huhuhuhu...

mummysyafie said...

dulu masa wawan kecik² suka la beli online ni. tapi skrg saiz dier pun dah kurang..so dah lama tak buat. last buat pun waktu beli jubah utk raya je

Alycia said...

alololo.. suwitnya kaler pink dia...

Yuni Aisyah said...

untong la baby x kuar lg dah dpt present....hehe...suke2...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...