@churalliya

Monday, October 1, 2012

Penyakit Fenkkkkk pulak

Ini cerita minggu lepas yang tak lepas-lepas lagi..

Ada wedding sepupu papa-jit kat Seremban.. dan mengambil peluang pakai baju raya 20 by Rizalman yang beli bulan puasa hari tu, tapi tak pakai-pakai (sbb tak de acara yang sesuai)..

Masa beli tu tengah pegnen 7 bulan rasanya.. masa tu kain boleh kancing lagi.. sekali bila pakai nak masuk 9 bulan, terus tak bleh kancing ngkoo.. nasib design baju tu besooo.. nak pakai jugak.. nanti bleh buat perbandingan ketika mengandung dan ketika selim.. ehemmmmm...

 ni sebelum keluar.. ingatkan nak amek gambar dengan abg long.. tapi alahaiiiiii.. marah nya diaaaaa...

Memang ada letak status fb pagi tu kata nak pakai baju raya Rizalman gi kenduri kawin.. mustahil pulak ipar duai ku baca status tu..

Bila sampai je rumah kenduri, terus masing2 menjerit sbb semua pun pakai baju kaler pink.. dah la tu pink yang plain cuma tone kaler je sedikit berbeda.. harus bergambar... dengan pengantin jumpa pun tidak.. hohoho.. memang tak rancang.. sebab mekchu dari rumah seremban, kak eliz dari KL dan dekna dari Pilah..

 ni kaler sebenar.. yang hari tu dah diedit kat Instagram..

 ada orang rekues amek gambar dari atas.. tak nak nampak leher berlapis katanya.. hahaha.. 

 ini apa kes la pulak.. 

masih di dalam mood photoshoot.. kah kah kah.. 

Dan gambar-gambar dari Instagram..



Perasan tak munge-munge hitam kat lengan baju tu... penat taw mak buyong menjahit..

12 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tetap berseri makyong kite ni..
seri anak pompuan agaknyer nih..

Nazirah Azeman said...

3 wanita kalah dgn posing papa jit.

papa jit paling hot dlm gambar nih.hehehehehhehhe

Lynn Hamzah said...

comey mek chu dengan ipar duai...hehehe...

mamavogue said...

baju pink tu bertambah berseri dengan mak yong ni :)

rina mazlan said...

Salam kenal.

COmel je awak pregnant. :P

syawalsimpsons said...

sadis tgk baju mekchu ni

♥MAMASYAZA♥ said...

memang comeiiiii bila mekchu pakai baju tu, berkenan akak tgk

amirah said...

hahaha...tak menahan posing papa jit tengah2 tu..

Alycia said...

wah, smuanya pun pinkk...

therosputih said...

mcm mekchu ngan papajit plak yang pengantin ari tuh...hikhikhik

tiniemainy said...

comey,in pink!seri babygal la nih?

Bitt (doubeIS) said...

pernah dengar petua org tua kata masa mengandung tak boleh tebuk2...hehehe ehhh gurau jek ok...i baru dengar haritu...akekkekee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...