@churalliya

Friday, September 28, 2012

Bila mimpi itu telah berjangkit

Di tag dari Gorgeous Stuffs page 2-3 hari lepas.

siapa yang tak teruja... ohh cantik nya henbag daku.......

Ingat entry henbag situ sana sini lepas? (dan dan buat tajuk sendiri). Disebabkan entry tu, ramai yang tidak puas hati dengan mekchu.. hahahahaa bukan salah ibu mengandung... tulunnn.. tulunnnnn.... 

 

Bukan azlina hasan tu aje..  ada ramai lagi.. ya, ramai...

Hahahaha... sekarang tak sabar nak tunggu sampai di pangkuan gebuss ku... Gorgeous Stuffs ada buat Coach Factory Online Sale untuk Fall Season yang bakal tamat malam ni.. huhuhu selalukan promo nak habis baru bg tau.. Sila lah cuci mata ye..

Tak dapat bayangkan waktu dalam pantang nanti.. konpem hari2 pun shopping barang2 baby.. dah siap-siap amek alamat opis papa-jit.. nampak gaya dia tiada halangan.. hewhewhew...

9 comments:

amirah said...

gorjes nyaaaa...ai likeee...aritu ada kirim gak coach nagn kawan gi u.s, tapi dia tak pat belikan.. sob sob sob..sedihhh

SURIA AMANDA said...

dh tgok dah page dia dan dah like jugak..sgt cantik...tunggu collection nuffnang la dulu..baru nak cuba beli...harga pun nampaknya sgt2 murah compare ngan butik kat sini

Nad @ MamaZN said...

Wow..!! O___ov

Yuni Aisyah said...

wah bestnyer mekchu shopping....hehe..lawa...

p/s lme x singgh sini....cmne ngn baby mekchu kt peyut tu???hope sihat hedaknya..:)

♥MAMASYAZA♥ said...

mmg cantik

shaza said...

dah menjangkit ke kita jugak.. tapi nak tunggu bulan 12 ni, kot2 ade sales yang meletop..

watyz said...

nak meroyan jugak la.... cannnttiikkkk nyerrrr!!!! hahhahaa

yana said...

dan Ayu pun dah berjangkit jugak..:)

Alycia said...

oh, i like... jap2 aku pun nk cuci mata jap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...