@churalliya

Wednesday, March 27, 2013

Nak tengok FM kite yang terkini tak?

Nahhhhhhhhhhh...

FM yang terkini adalah dari legoland.. ce carik kalo terror.. 

Sukeeee sebab dah ada banyak photo magnet.. Abam mi pun dah behave. Dia dah tak heran nak kacau FM tu.. tunggu turn baby wawa.. bila dia dah melasak nanti, memang ku lekatkan kat belah kiri kanan pintu atas jawabnya..

Dah lama tak dapat FM yang kawan2 kasik.. kawan2 semua tak nak buat sumbangan muhibbah ke?


by mekchuN (^_^)

11 comments:

Nad MamaZN said...

Wow wow wow!
Jom wat sistem barter :)

Zana Adieyza said...

banyakkkkkkkknya!!! meriah tu...

syawalsimpsons said...

bestnyer...nak sebutir

PUANSTOBERI said...

ada rasa sedikit menyesal sbb g Disneyland tu ari tak beli FM dia. Huhu

Anonymous said...

wahh.. najwa syahirah pun dah masuk dlm fm ! :)

_cik.ila_

Xana Razak said...

mane nak buat fm gambar tu?

Emy Omar said...

Wah..makin bertambah koleksi fm mekchu nampaknya..

watyz said...

waa.. byk nye.. sama la kite. abg iman dh x heran. yg si adik lak asik2 amik2.. sedih... :(

mama tisya said...

tk brp nmpk ler fm legoland...cher zoom skit hehe

sue zainun said...

woweeee banyaknya..

shaza said...

yang bentuk lego tu ke? masa kita pegi hari tu tak beli fm sebab tengok design tak menarik tapi harga mahal.. bila dah keluar tu rasa nyesal pulak tak beli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...