@churalliya

Friday, November 14, 2014

Di mana mekchu

Sila baca tajuk dengan nada di mana joe jambullll... nak tambah jambul kat belakang tajuk tu pun bolehhhh...

Bulan Oktober adalah bulan yang banyak kerja luar.. Berderet-deret pulak datang surat suruh pergi kursus/bengkel/seminar.. SYMP..

Dulu suka sangat bila dapat keluar.. sekarang macam eeeee malasnya nak pegi...
Dulu suka sangat kalau kena bawak kereta kalau keluar... sekarang eeeee malasnya nak drive..
Faktor usia semua tu kannn...

:: Kursus Peralihan MS ISO/IEC 27001:2013 di Mines Waterfront ::

kebetulan semua pink.. harus lah sawan cermin pagi tu.. 

selfie kat dalam kelas dengan piah.. 

Patutnya kursus ni 2 hari.. dapat pegi sehari aje sebab hari ke-2 tu mekchu cuti pegi Kelantan tu..

:: Program Executive Talk PUSPANITA di Putrajaya ::

nasib kena pegi dengan piah.. kalau pegi sorang memang kerassss lah mekchu kat sana.. 

Nak dijadikan cerita, tengah2 mekchu terbongkok2 tolong amekkan gambar datin sekali ada orang tegur dari belakang.. "mekchu!! mekchu!!" Belum sempat toleh dalam hati dah tau ini mesti reader blog ni... 

Sekali besan..... Ya Allah, punya lah lama dah kenal kat alam maya baru hari tu dapat jumpa.. Impian nak jumpa tu memang dah lama cuma tak tahu bila.. Bila dah jumpa, ya ampun, dia punya kepoh memang sama macam dalam instavideo.. hahahaha.. 

Panggil besan sebab memang itu panggilan kami kat fb/ig/blog... kikiki.. 

baru kenal 5 minit dah macam kenal sejak tadika kekdahnya... 

mekchu ingat mekchu dah kurus, rupanya besan ni lagi kurusssssss...

bergambar dengan KSN... 

:: Team Dynamic & Personal Empowerment di Port Dickson :: (*)

Ini paling tak suka nak pegi.. moncong je bila dapat surat kena pegi.. tapi........

tapi..... bila hari last moncong nya sudah tidak kelihatan.. hanya menyegih macam ni.. hahahaha.. 

:: Seremban Urban Trail sempena Hari Perancangan Bandar Sedunia 2014 :: (*)



Akan ada entry bergambar untuk item yang bertanda (*)... hahahah sebab banyak gambar so eksaited la nak buat entry.. 

Baru2 ni folder CAMERA dalam fon mekchu hilang... uwaaarghhh :( Bala apakah ini?

Mekchu suspek ada budak kecik tu dah terdelete.. Nasib semua gambar dah copy ke laptop.. Gambar2 baru masa pegi check up wawa 2 tahun, team dynamic ngan urban trail ni tak sempat copy.. Punah... Tapi tak pe, mekchu ada banyak sumber lain.. 

Tu aje.. Tata....


by mekchuN (^_^)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...