@churalliya

Wednesday, July 21, 2010

kristin kreuk tu mcm mekchu


sgt suka sama ini kristin kreuk.. selalu berangan nak jadi cantik mcm dia..


siapa itu kristin kreuk?? sape yg tgk smallville dia tau lah.. dia bawa watak sbg lana lang - awek kpd clark kent superman tuh.. last seasion & seasion baru nih bukan awek lagik dah..

lahir di Vancouver, Canada.. mix dutch & chinese.. padan lah cantik..


kristin kreuk ni bukan lah supermodel ke apa.. cuma pelakon biasa aje yg punyai bakat dan rupa.. iras muka dia tu sejuk mata memandang.. sbb tu mekchu suka..

dan angan-angan mekchu pun bermula..

kali ni mekchu bg chance korang nak kutuk ke.. nak gelak ke.. sbb mekchu sendiri pun tak bleh tahan tgk gmbr2 neh.. buwahahahahahaha... muka bulat mcm buah tembikai, ada hati nak letak gmbr sebelah2 mcm tu..


smallville 7 kat tv3 dah start 2 mggu lepas.. jadi, jgn lepaskan peluang menonton.. sib baik lana lang hidup lagik.. ingatkan dia dah mati.. kalo dia x de, tak best lak rasa..

setiap ahad, jam 10 pm.. tp mnggu lepas kol 9.30pm..

17 comments:

~~@lyci@~~ said...

ada gak la iras skit2 hehe..

mekchu said...

alycia nak makan apa hari ni?? hahahaha..

Rafidah Shamsuddin said...

Jap...jap...nak ketawa

muahahaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

alololorr....xper mekchu, normal la tu sukakan kecantikan kan...bila letak sebelah menyebelah lagi senang nak compare...macam spot benda tak sama yg ala2 "Sama tapi tak serupa" :p

mekchu said...

hahahaha... bukan takat 10 perbezaan, 88 perbezaan pun dpt jwb dgn sekali imbas.. hahaha.. pidah jahat tau!!

JIVEBUMZ said...

ada la cekt2 iras mekchu!
comellll

Rafidah Shamsuddin said...

mekchu...saje nak kena kan kau...jangan marah arr...

lieza78 said...

sebab si kristen kreuk ni ler.. nama anak liza terus jadi lana fauzie... dah abah eh.. minat bonar ngan si lana lang ni...

.::WaNiE::. said...

ciskek kau kak

jeles jeles jeles jeles


hahaha

lawa ooooo akak ngn dia pun lawa !

mekchu said...

pidah : pernah ke aku marah ko??

lieza : suka la nama lana.. senang nak ingat, senang nk pnggil.. simple but dramatic.. hahaha

wanie : jgn coba menipu!!

mya said...

tang telinga tu ada persamaan *larikkkkk

mekchu said...

sama ke? wah.. bangga nye walau pun telinga... hahaha

kemma said...

ada iras2 sket la..hehe..:)

rozana said...

suraya,
sy pn minat sgt ngan lana...
sbb rasa die ngan si clark tu
sgtlah match..dn kekadang berangan
la jugak mcm suraya..perasan
jd lana jap..

tp mmg ramai suka lana ni..

sib baik idup lagi die..
rupanya dok main opera
kt shanghai tu..
aritu pg shenzen x jumpa die ker??

mekchu said...

kemma : iras tang mana tu??

mokna : pun sama ke? mmg aura la kita.. shenzen ngan shanghai.. bunyik dah dekat.. rugi kan tak singgah...

soclose2213 said...

wah sama la sue, suka sgt kat lana lang tu..comel giless..

hahahahahhahahahah gelak2 banyak2 dulu..takpe dah suka tak leh kata apa...hihihi

tapi rambut yang bwh tu tak pernah tgk la..gamba bila?, raya ni wat la curly kat bwh x?, rambut sue dah panjang tu..cantik klu wat....cih pandai2 aje..

mekchu said...

tu rmbut tahun 2006 kot.. teringin gak, tp malas kalo kena penjagaan rapi nih..

nuyulaisy said...

yer ke muka akak pun teruk jgk dulu?? bagilah petua skit cmner blh baik muka akak tu???please??? tgh buat muka sedih ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...