@churalliya

Friday, December 3, 2010

ChurpChurp | Social Share » Celcom Exec (Preview)

Baru resigter churp churp dan dah dapat 2 assignment.. bepoloh acik menyiapkan nya.. kalau kak jemah ada sebelah bleh gak tya..
Klik link ini -->ChurpChurp | Social Share » Celcom Exec (Preview)


Saya budak baru belajar.. kalau salah tlg jgn gelakkan.. serius tgh blur..

hahahaha... jap jap nak gelak utk diri sendiri jap.. hahaha.. mcm salah je tu..

10 comments:

MAPPIAU said...

samelah kite pun tak paham sangat pasal churp2 nih...nak tanye orang, orang maleh nak layan.huhuhhu..sudahnye wat dek je la hahahaha.

mekchu said...

diana, klik je mana2 yg agak2 betul tu kan.. ada byk org dah wat posting tp nak kena personal training gak baru faham.. hahaha gile mengada..

mya said...

pepelan lorr..
i pun baru merangkak2 buat nih

Hernee Nazir said...

hehehe slmt mncube.. :)

CaDLyNN said...

ada step kt churp2 tu mekchu..senang je..just make sure semua keyword dia ada momantai~ siap :)

lily lotus said...

clap2 :) at least u cubakan. semoga terus sukses

Nini D.. said...

mekchu...dah kene TAG dgn teman...

http://sparklemaneh.blogspot.com/2010/12/looking-great-smile-2010-contest-by.html

~~@lyci@~~ said...

eh, nak tnye..
churp2 ni = tweet ker..

mAmAbuDaK said...

aku lagi blur...cam mana nak daftar...pening mak cik

nasaoji said...

deme duk bg, kt tak buat2..cam malu..tp, nak gak buat...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...