@churalliya

Wednesday, April 13, 2011

ISP NS

Kekecohan melanda bila kena siapkan ISP untuk Negeri Sembilan dalam tempoh 2 bulan..  negeri lain paling awal pun 6 bulan.. ini 2 bulan je wokkkkk.... OMG!!

Sila tangguhkan segala percotian kerana anda telah dilantik sebagai sekretariat okeh...

ISP adalah ICT Strategic Planning untuk tahun 2011-2015.. ko pakai topi ICT, tapi tak lari kena jugak buat planning..

Ni gambar masa mesyuarat ISP kali ke berapa ntah.. tapi kali ni buat kat luar.. kalo wat kat opis, konpem banyak gangguan..
 

mesyuarat dan bengkel berselang seli.. kalau di paksa bekerja tanpa henti, keta pun boleh rosak.... ini kan pulak manusia.. SYMP tuan!! (paham ke SYMP tu?) sampai pening2 kepala siap muntah terbelahak masa bengkel hari tu.. hadoiiiii, lembik sungguh..

group mekchu yang paling ramai PTD.. eh, baru perasan, mmg mekchu sorang je IT kat situ.. well, laki aii kan PTD.. sbb tu lah paling layak duduk kat group ni.. layak la sangat kannnnnn.. haiiiiiii mekchu, ko kan bola bling-bling..

 mula-mula relek.. sebab group lain pun tak siap lagi... 

hape??? dengar je group lain jerit SIAPPPP, terus tak tentu arah.. rasa macam nak tekup kan muka tu kat monitor... hahahaha... bila tgh khusyuk, mmg tak perasan aksi sedang dirakam.. huduh benooo gaya tu...

pas tu kantoi asyik tengok jam.. apakah???

 diskas-diskas-diskas tanpa berenti.. berenti pun sbb time makan je..

dah macam tengkorak hidup..

3 per 4 dari peserta.. 

kisah ISP ni tak berhenti sampai sini aje.. ada lagi bengkel dan mesyuarat yang menunggu.. hadoi...... kasik siap ini ISP, kita pegi bercuti.. kan papa-jit kan????

14 comments:

lieza78 said...

mekchu liza pun nak gak gi bercuti gak lar.. sebab kena tinggal ngan laki den sobab dio kena gi bengkel ISP.. bole gitu hehe

mekchu said...

lieza : boleh sangat sangat... mmg patut tu...

JIVEBUMZ said...

bz nye mekchu patutla kurusssss

Dee said...

wui..bznya..patut makin kurus..

etiey.com© said...

busy sangat nya.. memanglah time busy cam nih makan pun tak nyempat kan? hahahahah

mummy_ayu said...

buzy..buzy...sian dia..takpe..nak jenjalan lepas abis busy..best!!

MAPPIAU said...

oh saye pun SYMP jugekkk huhuhu

mummysyafie said...

kena buat kat tempat best² ni mek chu..baru bleh idea kuar mencurah²..hihih...

selamat membzkan diri yer..

nuyin2u said...

pergi..pergi..pergi....heee

-oP_ida- said...

pekerja yg dedikasi...eehhehehe

ratusiput said...

mesti ngah bz gila ni...takpe mekchu pastu leh g avillion gaks.. :)

~~@lyci@~~ said...

SYMP jugakkkkkk... nmpak sgt muka tensen tension mekchu haha..

Aleyn said...

Keja gomen ek....my BIL pun PTD gak...bz nampak...

♥MAMASYAZA♥ said...

boleh phobia bila dengar pasal strategic planning ni, tak suke
tukar aje SYMP ke SYMT...tau takkkk...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...