@churalliya

Saturday, March 15, 2014

#prayforMH370

Jangan berhenti berdoa...



Dengan keizinan-Mu, kami memohon yang terbaik daripada-Mu..



Jangan sebarkan sebarang maklumat sekiranya kita sendiri belum tahu kesahihannya... Cukup sekadar berdoa yang terbaik buat mereka...


by mekchuN (^_^)

9 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

syawalsimpsons said...

seedy dengan perkhabaran ni..moga selamat semuanya...moga di lindungi allah swt

Azura Aziz said...

yup, selagi tak ketemu selagi tu kita berdoa.. #pleaseprayformh370

amirah said...

pray4MH370..

kayyana said...

uwaaaa.. mmg sedih kak.. sedih giler ... hari hari nak tgk berita harap harap ade perkhabaran yang baik.. tp hampa.. dialog dok ulang benda yg sama. apepun kita berdoa je lah. semoga smuanya selamat. berilah jawapan dalam masa terdekat.. ksian keluarga yang menanti penuh debaran,

anajingga said...

amin.semoga dipermmudahkan segala usaha yang dilakukan..salam ukhwah

Mimy Hamid said...

pray4mh370..budak opis aku pulak wife dia dalam pesawat tu...aduh sedih sgt..doa la sehabis baik

lily lotus said...

kita doakan yg terbaik, amin.

Nad MamaZN said...

sesungguhnya waris mangsa adalah insan terpilih kan... sbb Allah takkan menduga melebihi dr kemampuan kita hadapinya.. berdoa , itu je senjata kita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...