@churalliya

Friday, April 25, 2014

Nak cuba tak Inner Cros dan Hand Sock Lace

Dulu demam inner magic... kalau boleh semua kaler nak ada.. lagi blocking lagi cantik...

Sekarang musim inner cros pulak.. yang ini mekchu baru berjinak-jinak... mekchu beli dengan kak nuraz_azri :)

Meh sini mekchu nak bagi tau... Kalau korang nak nampak lain kan, sila cuba inner cros ni.. Memang pakai je macam wahhhhhhh, nampak lain nya hari ni.... ermm, tak perlu eyeshadow baru, atau bulu mata pelesu lentik baru... hanya pakai inner baru.. Percayalaaaaa....

ini mekchu bersama pandangan atas inner cros... iye, mekchu lah bukan tokti.. hahahaha dasar pakai inner cros terus perasan diri nya tokti... 

terasa santai sangat kot.. inner cros ni cover leher... so boleh pakai dengan tudung hoodie.. selesa sangat.. opsss... tak payah bagi tau, tengok pun dah tau selesa..

haaaa... ini baru lah tokti.. macam nak sama tak? macam tak? hahahaha
mekchu beli dengan kak nuraz_azri :)

macam-macam kaler ada senang mecing dengan shawl korang... mari beli dengan kak nuraz_azri :)

Ehhh korang kena cuba lah inner cros ni.. pakai dengan shawl pun cantik tau.. tapi mekchu tak amek gambar pulak bila pakai dengan shawl.. Pakai dengan tudung hoodie pun dah terasa cantik sangat dah.... hahahaha...

Mekchu beli dari kak nurazshoppe :)

Selain tu kak nuraz jugak ada jual hand sock lace.. Ini bukan stokin tangan yang biasa tu... Stokin tangan ni sangat gegirl.. tengok lace dia pun dah tau..

tuh diaaaaa..... 

Jap mekchu tunjuk gambar dekat.. kasi korang lagi feel.....








Serius yang no.56 tu paling comel... Kenapa nombor macam ada tertinggal? sebab mekchu saje tinggalkan. Saje nak suruh korang klik sendiri kat ig kak nurazshoppe ni.. sebab bila dah follow boleh terus order... kan sonang... 

Walau mekchu ni tak de la muslimah mana sangat, tapi mekchu dah cuba.. Mula2 ada sepasang dua dulu... InsyaAllah nanti lama2 akan ada semua kaler kan... 

Ini bila model pakai.. 



Dan ini bila mekchu pakai...

 Material hand sock lace ini adalah dari cotton.. So tiada masalah tak selesa bila pakai... Free size. Kat sebelah atas ada getah untuk grip.. Tak mungkin terlucut...

Tak panjang sangat. Tak pendek sangat.. ngam2 paras siku.. Sedang elok di pakai terutama bila pakai baju kurung.. 


Kalau nak cuba inner cros bersama hand sock lace macam mekchu pakai ni,


Sila contact kak nuraz_azri :

E-mel : nuraz77@yahoo.com

Inner Cros RM20/sepasang
Hand Sock Lace RM12/sepasang

Kalau tak de IG (@nuraz_azri), boleh contact kat FB (Nurazmiah Azri).. Kalau malu, boleh je terus emel (nuraz77@yahoo.com) beliau.. Dia memang standby 24 jam tu nak reply komen korang :D

Ehhhhh dah gaji kan.. Apa lagi.. Pakat dengan opismate order sama2, order banyak2, lepas tu sekali kan postage.. errrmmm macam selalu buat je tektik tu kan....



by mekchuN (^_^)

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik gak
bleh ikut baju yang dipakai :)

Petak Bunga said...

cantik jugak..
myb sesuai lace dgn kurung

Manusiaituaku said...

mula-mula beli eksited gila nak pakai. seminggu2 tu pakai inner silang.. ;-)

Rizziela said...

cantik

Effanina Mokhtar said...

Tq, Mek chu.. mmg cantik.. mesti kena beli ni.. tukang promote ada komisen x?... dpt sedozen inner pun best kan.. :-)

Effanina Mokhtar said...

Mekchu, rekemen kat kita, scraf yg love2 wrn merah.. cantikk la

salwana nordin @ che'wa said...

saya dah beli handsock lace ni..alhamdulillah ada 3 pasang..

mgkn nak menambah..mcm best je nk terjah blog kawan awak ni..

teringin nk try cross inner tu..

Azura Aziz said...

haha.. kau kau mmg suka stok2 bajet retis ni hehe...

Bitt (double IS) said...

cantik

QasehnyaRania said...

wah sesuai sangat
dahi luas sesuai benor le pakai.. nmpak cntik, kemas terletak..
sy dahi x brapa nak luas..huahua

My Aisy said...

cantik la inner silang2 tu...cam best jek...boring jugak asyik pakai inner biasa kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...