@churalliya

Monday, April 26, 2010

Jwb secara lajuuuu

Kerana x sanggup membiarkan tag yang tidak berjawab dari Nor, ku gagahkan jua walau pun sekejap lagi si kecik tu mesti dtg menyibuk.. jwb dgn pantasssssssssss.. thanks Nor :)

[1] 3 Names in your inbox cellphone
1. Papa Jimmy - no bersama
2. Sayang - bil opis lakiku
3. Papa BTN - masa lakiku kursus serta kurus di BTN Ulu Sepri yg semata2 ada coverage celcom shj

[2] Your main ringtone?
Kalo tak sblum ni lagu ram ram ramlah ram.. hahaha.. tapi bila najmi baling terus guna default ringtone nokia yg kalo tgh meroyan shopping konpem x dgr bunyik tipon.. hahaha..

[3] What U did at 12 last night?
Baru lepas menjerit dlm bilik air sbb nmpk lipasssssssssssssss...

[4] Who was the last person[S] U went out with? Where?
Of coz ngan lakiku & najmi the noty boy gi carik kasut kat al-ikhsan

[5] The color of T-shirt you're wearing now?
t-shirt ke ni? kalo tgh pakai bj tido yg cekci cemana erk? hahahaha

[6] The last thing you did?
geletek najmi sbb dia asyik dtg mengacau mama dia tgh jwb tag

[7] 3 of your everyday favourite items?
1. lip gloss simply sity
2. jam esprit ku yg baru itu
3. kunci kereta

[8] The color of your bedroom.
purple

[9] How much money in your wallet now?
alamak, malas la nak bgn amek wallet kira duit.. tp td baru lps pinjam duit mak RM300.. hahaha.. kalo campur2 skit ngan balance duit singgit yg tebal dlm wallet tu ada la dlm rm400 la kot

[11] Your favourite song?
churalliya - the pillgrim (papa jgn gelak!)

[12] What will you do next weekend?
blk jenguk umah seremban

[13] When was the last time U saw Ur Mum?
hari2 jumpa.. i love u mak.. auummm..

[14] Where is she now?
ada tu, tgh layan maria mariana

[15] When was the last time you talked to your parents?
5 minit yg lepas.. start wat entry ni terus serius sbb nak tido dah.....

[16] Who is the last person that texted U?
m2u.. hantar TAC.. hahaha

[17] Where did U have your dinner lastnight?
kat umah mak ni lerrr.. mintak2 x de dah soklan cam ni

[18] The last suprise you got?
apa erk? dpt surprise jarang2.. :(

[19] Last thing U borrowed from ur friends?
charger nokia jemah.. alamak! tak pulang lagik

[20] Who is ur BF/GF or husband/wife?
nak jwb husband tu.. nama dia Bapak Gonjolong.. heeeee

[21] What do you feel now?
nak cepat habiskan jwb tag.. lakiku dah sound dia pkai notebook nak wat assignment

[22] Wanna share with who?
just Mohamad Najib Mustafa

[23] Who knows ur secret?
Bapak Gonjolong dan Mohamad Najib Mustafa

[24] They keep ur secret?
insyaAllah..

[25] Are you angry with someone?
angry tu tak la.. tp kiciwa

[26] What do you order at McD?
Bubur ayam mcd satu!!! yg besar punya ehh

[27] The last time you felt so sad?
mlm td.. so so so so and so sad

[28] What is your wish for tomorrow?
semoga hair treatment dan injection H1N1 berjalan lancar

[29] Who will U tag next?
tak nak lah tag.. kesian byk soklan.. tapi kalo ada yg nak tu, terus jwb je tanpa malu dan segan ye.. sila sila tambah nasi..

6 comments:

Don & Nor said...

hahaha...mmg jenuh nak ngabihkan jawabkan.
legaa bila dah ahbih...ekekeke.

churalliya said...

tahniah kpd mereka yg berjaya jwb!! hehe

.::WaNiE::. said...

waahahah mmg banyak soklan tuuu

churalliya said...

wanie terasa nak menjawab tak skang nih? jgn menjawab ngan bos, tp jawab la tag.. hahaha

Miss Q said...

best lah tag nih!

QASEHNYA RANIA said...

panjang bebebor...syabas habih juga..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...