@churalliya

Monday, December 24, 2012

Talipon baru kiteeee

Setelah menimbang kilo komen-komen yang berduyun tiba dari kawan-kawan kat fb, makanya sebulat suara memilih...

Dan hasilnya tidak mengecewakan.. mekchu sukeeee :) cover agak meriah ok..

Note II. Beli kat seremban sajork dgn harga RM2369. Plus upgrade 16GB memory card + free cover + free screen protector + free antivirus. Memang tak survey apa pon. Terus naik Terminal 1 tu, gi kat kedai yang kami pernah beli blackberry sebelum ni.. So, tak pasti harga tu murah atau mahal.. Terus beli. Lagi pun papa-jib top-up katanya.. Tq papa-jib hensem :) (terus dapat hensem)

5 hari tanpa talipon ibarat hidup tak dapat makan nasik.. kikikiki..

Kalau memang dah plan nak beli talipon, mungkin ada masa nak survey dulu kot.. Macam tau2 je dah bonus kan..

harus muka tuan tanah disitu.. 

Nasib dah biasa pakai tab 10.1 dapat free yang menjadi hak milik kekal mi-cah tu.. jadi tak de la canggung sangat nak guna... 

Dan ini adalah gambar-gambar terawal hasil dari #mynewbaby

 bersama kesayangan ~ d' double NAJ. Lagi sorang NAJ tak de sebab sibuk menebas rumput..

ni pulak baru lepas makan nasi minyak yang sekian lama tak makan.. 

Ada orang kata mekchu macam Emma Maembong.. hahahaha... 1st time dengar. Kalau macam Sofea Jane selalu lah dengar.. HAHAHAHA #pitammmm.....

Dah dah.. jangan senyum lebih-lebih.. So sekarang dah boleh kembali bebas untuk berwassaping, facebooking, tweeting, instagraming.. cuma bbm-ing je yang dah tak boleh. Kepada kawan2 BBM, sila ambil maklum ye :)

BBM dihati..

11 comments:

Nad @ MamaZN said...

Emma emmbong tuuuuu..! Retisss tau mekchu ni
Kalu saya, org ckp mcm emma kembong la kot ahaaha

Siti Shuhadah said...

waaa..bestnye kite !! ade note II.. nak jugak !!

watyz said...

wa.. tipon baru!!! best nyer!!!

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

alamak! Akak kawan ngan retis lah ni..

Eh, tu baby dah besar ke???

Mama Vogue said...

Wah..! Wahh..! Wahh..!

*tak mampu kate ape2..huu

Lynn Hamzah said...

bestnyer mek chu...hp baru ek...

Ya ALya said...

Kwn i retis u.....

-cinta soFiaSafiya- said...

suka,suka tipon baru...canggih gitu...

aah setuju wajah mekchu ada iras emma maembong :)

Alycia said...

adoiiii, dah xdelah geng2 bbm huhu..

Dee said...

yeay...selamat menggunakan samseng..hihihi...

Capo Grande said...

aku tak jeles fon baru or muka emma kembong ko tu..yang aku hangin apsal cover ko cantekkk sangat....huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...