@churalliya

Saturday, October 9, 2010

Hari Persandingan Sebelah Lelaki

sambung terus....

persiapan majlis raja sehari kat sini
majlis akad nikah kat sini
majlis persandingan sebelah perempuan kat sini

hari terakhir adalah hari persandingan belah pengantin lelaki.. najmi masih tak sihat..

lepas je semua berkumpul, dlm kol 12 semua bergerak ke Senanti.. (org k.pilah pnggil senanti je.. nama penuh ehh seri menanti).. kali ni confident.. tak nak jadik macam may lang hari tu... akakakakakaka...

yg bestnye pengantin naik keta kitowang.. of kos dpt laluan khas.. kitowang benti semua kena la follow benti sekali.. sib baik tak pedajal benti kat petrol pam buang air.. konpem semua ikut.. hehehehe..
pengantin di hari persandingan sebelah lelaki..


naik altis yoo.. tak kuasa nak sewa keta khas... nak tgk mak jah membebel, cuba lah sewa.. hahaha

memang 3 keping ni aje gmbr yg mekchu ada.. kalo ada byk, konpem dah tayang.. smpaikan gmbr bersanding sekeping pun tak de.. ohhh.. kalau lah boleh repeat..


kat sana tak dpt bergmbr sgt sbb hari tu badan najmi makin panas... kitowang pun tak stay lama kat sana.. sbb nak berkejar bwk najmi gi klinik lagi...

sekali 39.5 darjah celcius ngko.... kesiannye anak mama.. patut lah dia meragam gile & smpai terkeluar muntah kaler kuning.. itu konpem pahit tu kan..

alhamdulillah, selamat sudah deqna jadi isteri orang.. terus kena tnggal kat senanti la jawabnye kan.. kat umah maylang dah siap kemas.. nasib ko ler kena mengemas kat umah mertua pulak.. hehehe..

malam tu, lepas makan siap2 balik labu.. esok tu terus masuk keje.. tak smbung cuti.. sbb bro.john mau lapor diri lahhhh... sbb tu muncul entry pegang-pegang tangan kat opis hari tuh.. hihihihi...


matik la deqna marah letak gmbr dia dgn rmbut ala2 sahara y@k0b tu..

gmbr ni tatau apa motif.. tp mmg mekchu, deqna & k.eliz nekad gi basuh rmbut kat salun petang tuh.. masing2 rmbut dah bergulung, kepala berdenyut.. dpt cuci rmbut kat kedai heaven wooo..

4 comments:

AKO @ retna said...

Selamat dah sumer nya ya.. alhamdulilah... eh sian najmi, klu lama dibiarkan lagi tu bahaya tau..

My boss, anak dia siap kena kancing gigi tp tu bkn demam panas, demam biasa je pun.. sian mybe panas dalam rsnya.. hampir hilang anak ari raya aritu..

syukur najmi xde pape...

eT said...

sekali sekala wat treatment rambut mmg best...nk tido jek rasa...hehe

rozana said...

kepala ku pn dh kusut..
lyn jugak ni cuci!

err...mmg gerek silat tu!
ni pelakon stunt arjuna ker yg k.eliz amek?

NeenaAnuar said...

comeyy pengantin tuu.. suke ngan warna silver! kene carik baju colour nie nih! hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...