@churalliya

Monday, July 2, 2012

Budak K-pop tu menang lah

Alhamdulillah, menang bagi kategori boboiboy....

 
Sedang elok sebab bantal dia dah koyak sbb dia suka gigit dan gentel kat 4-4 penjuru.. 

Terima kasih pada semua yang sudi tekan LIKE pada gmbr tersebut.. Masa dan tenaga anda amat mekchu hargai.. Dan kalau ada masuk mana2 contest silalah roger mekchu untuk membalas LIKE korang tu :) mekchu tak de hal punya...

Ada yang tanya apa tips nak menang contest LIKE-like nih.. hahahaha... tips mekchu senang je, post kat wall, buat entry dan paling penting jangan malas.. Alaaa.. bukan nya selalu menang pon... 4 kali je ;p

Tapi contest kat blog kureng luck.. tak pernah ada rejeki.. sebab tu malas nak masuk dah..

Tak de la semua contest pun nak masuk.. tengok jenis contest jugak.. kalo contest tu jenis bersyarat (mmg masuk mostly yang bersyarat mcm pernah beli baju/produk dia). Kalau contest open macam cutest baby, sweetest couple, candid picture, etc etc memang nan hado la nak masuk sebab pernah terkena dgn kes orang jual-beli LIKE ni.. sakit hati oooo... mekchu ada review kat sini..

Terajin skit hari ni nak buat rumusan..

1. 'Eid 1431H: My Besties with Matase Sutera Contest'
Won 2nd place :)

2. 'Eid 1432H: My Besties with Matase Sutera 2011 Photo Contest'
 Won 2nd place.. again ;p

3. Nurazshoppe Cotton Contest 2011
 
1st place i tell you... 

4. Little Diva Handmade Contest
Won for boboiboy category :)

Hadiah dorang bukan calang2.. kalau nak menang kena lah bersungguh erkkkk..

Dah, itu je setakat hari ni.. dalam masa terdekat ni dah tak ganggu hidup korang suruh LIE-like nih.. tapi kalau tiba2 mekchu muncul lagi, jangan marah yeee.. hihihi.. dah alang2 kita membeli dan berpeluang untuk menang, apa salah nya... kannnnnnn....

Sayang korang ketat-ketat seketatnya kain dan baju kurung yang mekchu pakai hari nih...

10 comments:

mamyharraz said...

tahniah mek-chu.
kecomelan budak k-pop tu sememangnya layak utk menang ;)

Bitt (double IS) said...

congratulations!!! memang manyak ongg la mekchu ni...

Nini D.. said...

tahniah mi-cah! :D

MaMa CyDa said...

congrate mekchu ... nnt ader contest lagik bgtaulah ... takde hal lah stakat klik like jek kan ^_^

etiey.com said...

tahniah!!!! comel...

mek chu tertarik sangat dengan baju butterflr tuh!

mana gamabr preggy? hihi

Dee said...

tahniah mekchu..rezeki mekchu mmg murahlah..

ratu siput said...

tahniah boboiboy ehehe...my korea hero yg ensem...muka suci murni je masa ni ehehe..

Nad @ MamaZN said...

tahniah! :)

CaDLyNN said...

congrats budak k-pop yg comel..hehehe

SURIA AMANDA said...

Alhamdulillah...congrats..nanti share pasal hadiah plak eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...