@churalliya

Tuesday, January 3, 2012

Top 10 Entry sepanjang saya berblogging

Saje-saje untuk kenangan sendiri :)

  May 2009 - Dis 2011 ~ sempat captured sebelum masuk 2012

1. Arwah Wawa meninggal pada usia 3 bulan di Taska

2. Mari kenali mekchu : Bab 4 : Suamiku

3. Lagenda Budak Setan 2

4. Dugaan kami di malam raya

5. Update kisah arwah wawa

6. Mari Kenali Mekchu : Bab 10 - Produk Penjagaan Mukaku

7. Kami kehilangan kereta di malam raya

8. Contest @Mekchu

9. Blog Mekchu dalam segmen Pena Siber : InTrend Ogos 2011

10. Mi-cah didokong oleh Perdana Menteri

Banyak kisah suka duka dalam blog ni.. cukup buatkan mekchu tersenyum simpul sendiri bila baca balik semua entry.. dalam hati ehhh pandai jugak aku ni menulis.. hahahhaha #pitammmmm

Terima kasih semua.. korang semua adalah backbone mekchu selama ni untuk terus menulis.. menulis ke? bukan menaip?

*sambil menaip sambil ragu-ragu sebenarnya.. bagaimana, kenapa dan mengapa entry Suamiku boleh berada di kedudukan ke-2. Mungkinkah dia lebih popular dalam diam? ohh tidak..

Korang, buatlah jugak review Top 10 entry ni.. pas tu ce cuba baca balik.. mesti senyum-senyum..

9 comments:

Alycia said...

ok2.. nk wat esok ;)

lydzar said...

cemana nk buat mekchu. tengok kt nuffnang ke?

Chik Att said...

CA pun gi lah baca cerita wawa tu...

Aduhai sedihnya ..... kadang2 Allah berikan dugaan untuk jadikan kita manusia yang lebih tabah .... InsyaAllah


Selamat Tahun baru Mekchu ....

Mimy Hamid said...

pasal entry arwah wawa tu jugak buat aku tertarik membaca blog oren ni...2011 adalah tahun kenalan bersamamu mekchu..auwwww

Em's Family said...

i first start bace blog u mase u pos entry pasal arwah wawa.. sedih mase tu

CaDLyNN said...

mekchu...nape bro john lebih fofular ni? keh3!

MaMa CyDa said...

kelass ko mekchu hikhikhikhik ...

pasal entry arwah wawa tuh, mmg sedih jek mama baca. act macam2 cerita yg mama dgr pasal kejadian tuh. cuma taktau mana yg betul. almaklumlah, MIL Mama pun kenal ngan nenek arwah tuh sbb MIL pun dok paroi jaya. Dan apa yg kami tau, taska tuh tak reg ngan JKM. Baru2 nih jek kami lalu, tgk macam dah lain dah pehtu dah ader no reg plak kat banner dia. Pelik .... taska kat area umah Mama dulu, tak reg jugak. Ada kes kematian bb terus kena tutup. Tapi naper taska yg nih bleh beroperasi lagik kan?? Ehmmmm biarlah ... yg penting arwah wawa dah tenang di sana ... Al-Fatihah ...

JIVEBUMZ said...

mekchu kalo menulis memang ada gaya tersendiri... susah sebenarnya nak menulis nie.. mcm sy kadang2 tu blur tah apa tah yg sy tulis..hentam keromo jer hehe

neway belog mekchu memang best! teruskan usaha menulis eh menaip...

Nini D.. said...

papa-jit popular dalam diam...

tahniah mekchu...
teman akan tetap menyokong mekchu dari tepi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...